ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τοποθετήσεις Πλακιδίων Ελληνικό Αττικής

Η επιχείρησή μας “Παπαχρήστος Ιωάννης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ελληνικό, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση των πλακιδίων και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. Η πολυετή μας πείρα μας καθιστά αξιόπιστους για κάθε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Η επιχείρησή μας μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ KERLITE

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ KERLITE

Είναι ένα οικολογικά βιώσιμο κεραμικό υλικό πρωτοποριακής τεχνολογίας και νέας αρχιτεκτονικής που καλύπτει μια πλούσια ποικιλία χρωματικών τόνων.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

H πατητή τσιμεντοκονία είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο από την πλευρά της αισθητικής όσο και από την πλευρά της λειτουργικότητας.